Siga Design - producent af trælåger, akustikpaneler og træfacader

SIGA DESIGN ER STOLTE DANSKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

Vi ønsker at levere den bedste kvalitet til rimelige priser

STARTET I 1999

Siga Design blev stiftet i 1999 af Jens Poulsen og Flemming Bæk. Vi har siden starten haft produktion i Nykøbing Mors og har løbende optimeret og investeret i udvidelse af produktionskapaciteten.


Vi råder over en lang række præcisionsmaskiner, der sammen med vores kompetente medarbejdere kan levere et højeffektivt produktionsflow på trods af de mange forskellige specialopgaver vi løser.


Det store fokus på proces- og produktionsoptimering har betydet en mærkbar effektivisering og dermed forbedret konkurrenceevne, hvilket har afspejlet sig i en stabil vækst de seneste år.

100% DANSKEJET

Siga Design er 100% danskejet og vi producerer udelukkende fra vores fabrik i Nykøbing på øen Mors. Vi værner om de danske arbejdspladser og den menneskelige involvering i produktionen.

LEVERING TIL TIDEN - HVER GANG!

Vi ved, hvor afgørende det er at levere til tiden. Ikke kun for vores kunder, men også for deres kunder. Derfor gør vi os ekstra umage, for at overholde vores leveringsfrister og sikre en god oplevelse for alle parter.

reference-steinway-lyngdorf
reference-ecco
reference-gryphon
reference-hth
reference-invita
reference-jamo
reference-jke-design
reference-kranz-og-ziegler
reference-lego
reference-mulitform
reference-pandora
reference-porsche
reference-skagen-danmark
reference-spinning
Just-Mokka-logo-outline-rund
reference-billund-airport
reference-boform
reference-designa

GOD KVALITET KRÆVER
GODT SAMARBEJDE

God kvalitet kræver et godt samarbejde, og det har vi haft med vores kunder siden 1999. Vi er stolte af vores samarbejde med vores kunder, som bl.a. tæller de fleste danske køkken- og badfirmaer, en lang række tømrerfirmaer samt et utal af private og offentlige bygherrer.